Electro-Hill Oy on vuonna 1990
perustettu elektroniikan
sopimusvalmistaja

Electro-Hill Oy on vuonna 1990 perustettu elektroniikan sopimusvalmistaja. Yhtiömme on erikoistunut koko toimitusketjun hallintaan aina suunnittelusta toteutukseen ja tuotteiden toimitukseen asiakkaalle saakka. Tuotteita toimitetaan kaikkialle maailmaan. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja tehtaamme Viron Rakveressa. Asiakkaita löytyy monilta eri aloilta, mutta eniten meiltä tilataan tuotteita haastaviin käyttöympäristöihin.

Kokonaisvaltainen toimitusketju asiakkaan hyödyksi

Laatu

Työskentely erikoistuotteiden parissa, on edellyttänyt jatkuvaa henkilöstön kouluttamista ja systemaattista laadunvalvontaa, seurantaa ja sertifiointia.

Kustannustehokkuus

Erikoistuminen sitoo myös paljon rahaa. Teemme puskureita asiakkaille, jolloin toimitus on nopeampaa kun varastossa on tavaraa valmiina.

Kokonaisvaltainen Palvelu

Palvelumme kattaa koko ketjun protovalmistuksesta, materiaalihankinnasta valmiiseen testattuun asiakaspakattuun tuotteeseen asti.

Jatkuva kehitys

Toiminta yhteistyössä vaativien sopimusvalmistusasiakkaidemme kanssa haastaa toimintaamme jatkuvasti ja pitää sen kilpailukykyisenä.

 

Joustavasti ja täsmällisesti vaativiinkin kohteisiin

Electro-Hill Oy tekee paljon elektroniikkavalmistusta vaativiin olosuhteisiin, kuten tien päälle, merenkulkuun sekä military- ja turvalaitepuolelle. Myös eri teollisuuden alat ja telematiikka ovat kattavasti edustettuna. Monipuolinen kokemuspohja pitkälle vietyjen ja erikoislaatuisten, elektroniikkatuotteiden sopimusvalmistuksesta pitää toiminnan ketteränä yhtä tänäkin päivänä. Myös tomitusvarmuutemme on erittäin korkealla tasolla ja saamme toistuvasti kiitosta siitä, että tuotteet ovat perillä ajallaan.

Toimitukset kaikkialle maailmaan

Toimituksia tehdään kaikkialle maailmaan, oikeastaan jokaiseen kolkkaan. Monissa tapauksissa onkin siis helpointa ulkoistaa meille myös tuotteiden toimitus loppuasiakkaalle.

OTA YHTEYTTÄ