Toteutamme tarpeen mukaan koko tuotantoprosessin kaikki vaiheet

 

Olemme erikoistuneet kokonaistoimituksiin ja valmistamme asiakkaan tarpeen mukaan myös pienet ja keskisuuret sarjat.

Materiaalihankinnat

Ladonta

SMT-ladontalinjat (Surface Mount Technology)
Piirikortin ladonta

Juotosprosessit

Reflow-, aalto- ja selektiivinen juotos

Testaukset

Monipuolinen testaus- ja tarkastuslaitteisto (mm. röntgen)

Logistiikka

 

Elektroniikan sopimusvalmistusta
kehityksen kärjessä

Elektroniikkavalmistusprojektit koostuvat tarkasta suunnittellusta, tehokkaasta materiaalihankintaketjusta, tuotannosta nykyaikaisessa elektroniikkatehtaassa, huolellisesta testauksesta ja logistisista ratkaisuista.

OTA YHTEYTTÄ

Ammattitaitoinen, kokenut henkilökunta

 

Tuotamme elektroniikan sopimusvalmistusta uusimmilla valmistusmenetelmillä jotka takaavat prosessien korkean tason myös pienemmissä sarjoissa. Elektroniikkatuotantoprojektit toteutetaan kustannustehokkaasti tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja suunnittelijoiden kanssa. Kaikissa tuotannon vaiheissa huomioidaan myös kohteen mahdolliset erityistarpeet.

Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista, monipuolisesti koulutettua ja kokenutta.

Sähkömekaaninen kokoonpano

 

Osaava henkilökunta huolehtii erittäin mielellään myös asiakkaidemme lopputuotteiden kokoonpanotöistä. 

Meiltä onnistuvat koneladonnan ja koneellisten työvaiheiden lisäksi myös käsin tehtävät työvaiheet, kuten käsinladonta, käsijuotokset, koteloinnit ja monenlaiset erikoiskokoonpanotyöt.

 

Miksi myös loppukokoonpano kannattaa tilata meiltä?

Kokoonpanovaihe on tärkeä osa tuotteen toimitusketjussa ja sillä on väliä missä ja miten se hoidetaan. Meillä on sekä osaamista, että optimaaliset puitteet valmistamiemme tuotteiden loppukokoonpanoa varten. Asiakas säästää runsaasti työntekijöidensä aikaa, käyttämällä meitä myös kokoonpanovaiheessa.

Kun kokoonpano on hoidettu meillä, lähtee matkaan valmis ja testattu tuote.

Käsinladonta ja käsijuotokset

 

Käsin tehtävälle työlle on edelleen paikkansa myös sähkömekaanisessa kokoonpanossa ja elektoniikkateollisuudessa. Toteutamme piirikorttien valmistuksen käsinladontana tai käsin juottamalla tarpeen mukaan.

Muut asiakaskohtaiset kokoonpanotyöt

 

Teemme myös muita kokoonpanotöitä, pienlaitteita ja vaativia elektroniikkajärjestelmäkokonaisuuksia sekä kaapelointeja vuosien kokemuksella.

 

Materiaalihankinta- ja logistiikka

 

Asiakas hyötyy tarjoamistamme materiaalihankinta- ja logistiikkapalveluista monella tavalla. Nopeat toimitusajat ja korkea laatu ovat samanaikaisesti mahdollisia vain ennakoimalla ja vähentämällä turhia välivaiheita toimitusketjusta.

Sen lisäksi että asiakkaamme saavat suuria säästöjä varastointikustannuksissa, päästään tehtaalla ylläpidettävää etukäteisvarastoa (ns. huolintavarasto) käyttämällä paljon nopeampaan toimitussykliin, josta Electro-Hill Oy onkin saanut paljon kiitosta.

Ennakoimme

Hankkimalla varastoomme materiaalia etukäteen ja pidämme varastossamme puolivalmiita tuotteita ja osia.

Puskuroimme

Asiakkaan tarpeen mukaisia tuotteita, eli valmistamme niitä etukäteen, jotta niitä on valmiina toimitettavaksi silloin kun sille on tarvetta.

Toimitamme

Tuotteita suoraan asiakkaille kaikkialle maailmaan, nopeasti ja varmasti ilman turhaa välivarastointia asiakkaan tiloissa.

Elektroniikkateollisuuden materiaalipalveluitamme
kannattaa hyödyntää

Teemme tarpeen mukaan myös muut elektroniikkatuotannon vaatimat materiaalihankinnat. Materiaalipalveluitamme kannattaa hyödyntää. Omaamme jo valmiiksi hyvät ja pitkäaikaiset suhteet elektroniikkavalmistuksen materiaalitoimittajiin, mikä takaa sujuvan tuotannon ja jatkuvuuden toimituksille.

Lisäksi tehokkaat hankintakäytännöt edesauttavat sitä että tarkoissa aikatauluissa myös pysytään.