Asiakastarina: Semel Oy

Semel Oy:n operatiivinen johtaja Lauri Remes kertoo, että he ovat käyttäneet Electro-Hill Oy:n palveluita jo yli 15 vuotta.

Semel Oy on vuonna 1971 perustettu mobillijärjestelmien toimittaja, joka on erikoistunut maksu-, mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmiin. Heidän asiakkaansa toimivat usein vaativissa olosuhteissa, jossa vaaditaan 24/7 toimivia järjestelmiä.

Semelin päämarkkina-alueella Pohjoismaissa jo yli 7000 taksia luottaa Semel maksujärjestelmiin.

Electro-Hill Oy on hyvä kumppani pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Semel Oy:n operatiivinen johtaja Lauri Remes kertoo, että he aloittivat yhteistyön elektroniikan sopimusvalmistaja Electro-Hill Oy:n kanssa noin 15 vuotta sitten. Taustalla oli halu keskittyä omaan ydinliiketoimintaan:

  • ”Meillä oli pitkään oma elektroniikkatuotanto, josta luovuttiin, koska ydinosaamisemme on it-palveluliiketoiminnassa”.

Electro-Hill Oy osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi.

  • ”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme toimittajaksemme Electro-Hillin, jonka toiminnasta heijastuu laadun lisäksi vastuullisuus ja joustavuus.Teknologiset ratkaisut kehittyvät nopeasti, jolloin toimittajalta vaaditaan kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. He hoitavat aina sen minkä lupaavat ja toimitukset tulevat ajallaan, mikä on merkki siitä, että yrityksessä on motivoitunut henkilöstö aina tuotannosta myyntiin ja omistajiin asti.

Remeksen mielestä Electro Hillin toiminnassa “kokonaisuus toimii hyvin”. Semel Oy:n tuotteisiin liittyy paljon erilaisia viranomaishyväksyntöjä, jotka edellyttävät vuosittain lukuisia auditointeja tuotannossa.

Kehitys

Electro-Hill Oy:n toiminnassa näkyy Remeksen mukaan vahvasti se, että toiminnan kehittäminen on siellä jatkuvaa. Vastuullinen toiminta pitää sisällään esimerkiksi työn ympäristösertifikaatin eteen.

Tuotannon laatu

Tuotannon laatu on Remeksen mukaan hyvällä tasolla ja sähköinen dokumentointi toimii. Käytännössä molemmilla yrityksillä on käytössä sähköinen dokumentointi, joka mahdollistaa joustavan muutoksenhallinan ja niiden toteuttamisen.

Toimitusvarmuus

Tärkeä tekijä Remeksen mielestä on myös toimitusvarmuus. Electro-Hillin toimitukset ovat tulleet aina täsmällisesti ajallaan ja siihen on voinut luottaa. Yhteistyö hyvän toimittajan kanssa säästää myös aikaa.

Lauri Remes
Semel Oy
Operatiivinen johtaja
Asiakkaana 15 vuotta